avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma platitoare de impozit pe profit are bligatia de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma platitoare de impozit pe profit are bligatia de a avea minim 1 angajat ?

In februarie 2010 firma despre care vorbesc a ramas fara unicul anagjat ( care activa din 2004 cu o fractie de norma de 2 ore/zi ).Ce se intampla in cazul de fata cu declaratiile aferente CM ? Are firma obligativitatea de a avea cel putin un angajat ?
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 21:43, 19 Februarie 2010
-se depune vector la administratia financiara cu scoaterea contriburiilor pentru salarii din luna martie,apoi la fiecare trimestru se va depune decl 100 cu imp pe profit si decl 300(tva)daca este cazul
-pentru casa de pensii,sanatate,somaj se va face o adresa prin care ii instiintati ca firma nu mai are nici un angajat

nu . depuneti decl 010 la finante pt vectorul fiscal si adrese la CAS , CASS , Somaj ca nu mai aveti angajati incepand cu data respectiva. la trim depuneti 100 doar pt imp pe profit
Obligatia de a avea cel putin un salariat era valabila pentru a va incadra in categoria platitorilor de impozit pe venitul microintreprinderilor. Cum aceasta categorie s-a "topit", a disparut si obligatia mentionata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratii lunare si trimestriale lillyian20 lillyian20 Buna dimineata, am revenit cu o noua intrebare. Dupa cum va spuneam mi-am infiintat o firma in data de 29.04.2010, de la registru comertului am primit actele ... (vezi toată discuția)
Decl 100 si 102 tere tere buna ziua, ce decl depun daca firma nu mai are angajati?depun 100 si 102 pe zero? (vezi toată discuția)
Depunerea declaratiilor lunare la o firma fara angajati distribution distribution Buna seara, In cazul unui SRL infintat in ianuarie 2010 care va avea primii angajati in luna martie, atunci incepand activitatea..este nevoie sa depun vreo ... (vezi toată discuția)