avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Logodnicul meu a dat acontul de 15000 euro ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Logodnicul meu a dat acontul de 15000 euro la un apartament ...

Buna ziua!Logodnicul meu a dat acontul de 15000 euro la un apartament care inca nu e construit complet(deci neintabulat încă),contractul s-a făcut doar pe numele lui. Dacă până e gata apartamentul și se face contract de vânzare-cumpărare (credit ipotecar)eu mă voi căsători cu el, apartamentul va fi considerat bun comun sau e bun propriu al logodnicului? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Anaid123 , utilizator 18:19, 10 Iunie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc pentru răspuns. Trebuie sa facem un act adițional la notar atunci când facem contractul de vânzare cumpărare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar Username08 Username08 Pe data de 23 iulie 2018 logodnicul meu a semnat actul adițional pentru achiziționarea unui apartament prin credit ipotecar. Dosarul este încă în curs , ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui imobil inainte de casatorie Julia92 Julia92 Buna ziua, Inca nu suntem casatoriti dar suntem in curs de a cumpara un imobil cu credit ipotecar. Creditul va fi pe numai pe numele meu si atunci si in ... (vezi toată discuția)
Contract prenuptial amuliu amuliu Buna ziua. Ma voi casatori peste cateva luni. Eu am un apartament luat prin credit ipotecar, viitorul sot are casa, bani si masini , dar toate bunurile sunt ... (vezi toată discuția)