avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua ! Am și eu o problema cu izolarea unui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua ! Am și eu o problema cu izolarea unui balcon ,locuiesc ...

Buna ziua !

Am și eu o problema cu izolarea unui balcon ,locuiesc la etajul 4 de curând am renovat complet apartamentul și acum nu pot sa îmi izolez balconul din cauza ca trebuie pusa schela ,in coarda nu se poate face ,am întrebat la 3 firme diferite ,problema mea este ca la parter se afla un magazin care are un acoperiș si trebuie dat jos pentru montarea schelei ,patroana magazinului nu este de acord cu acest lucru deși am încercat sa discutam amiabil cu dansa refuza categoric si nu știu cum sa procedez .Orice sfat și îndrumare este binevenita .Multumesc !
Ultima modificare: Joi, 10 Iunie 2021
carmenhara42, utilizator
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 07:52, 16 Iunie 2021
Este greu de exprimat opinie in conditiile in care ;lipsesc relatii relevante
In astfel de cazuri se pot instala schele speciale care sa ocoleasca constructia si sa asigure accesul la spatiul de executat izolatia
Exista masini speciale care pot urca (cu un brat telescopic) o nacela pina la inaltimea balconului dvs. . O inchiriati dvs. cu ora si asa pot ajunge la zona de lucru acei meseriasi care vor izola balconul.
Apelați la alta firma de alpinisti care doresc să muncească si sa fie platiti.
sunt mai multe cerinte inainte de a va apuca de treaba
1.aveti autorizatie pt aceasta lucrare?
2. aveti acceptul asociatiei pt modificarea fatadei?
3. magazinul ce fel de acoperis are...protectie pt intemperii ?are acceptul asociatiei pt instalarea lui?

teoretic cu punctele de mai sus acoperite,magazinul este obligat sa va faciliteze accesul si normal ca sunteti obligata sa-i aduceti acoperisul la starea initiala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ma confrunt cu urmatoarea problema. anul trecut, in ... hadria1976 hadria1976 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema. Anul trecut, in nov 2021 am cumparat un apartament la etajul 4 din 10 cu fatada izolata in proportie de 75%. ... (vezi toată discuția)
Reparatie burlan alex_2 alex_2 Buna ziua. Stau intr-un bloc din sect 2, nu este monument istoric sau alt statut special, dar aproape tot S2 este zona protejata, inclusiv blocul. Avem o ... (vezi toată discuția)
Accept montare schele olan_andreea olan_andreea Buna ziua, Am achizitionat de curand un apartament la etajul 3 al unui bloc de 4 etaje. Toate apartementele sunt izolate, mai putin cel de la etajul 4. ... (vezi toată discuția)