avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. M-am intors la servici dupa concediul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. M-am intors la servici dupa concediul de crestere ...

Buna ziua. M-am intors la servici dupa concediul de crestere copil. Ca sa beneficiez de zilele de concediu ramase dinaintea suspendarii contractului de munca trebuie sa fac o cerere in 30 zile de la reinceperea activitatii pentru a beneficia de concediul ramas?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:35, 10 Iunie 2021
Legea nu prevede un astfel de termen .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincepere activitate inainte de terminare cic mihaeladrill mihaeladrill am mai multe nelamuriri in ceea ce priveste reinceperea activitatii, deoarece nu am beneficiat de indemnizatie de crestere copil pt ca nu aveam ultimele 12 ... (vezi toată discuția)
Posibilitate somaj dupa cei 2 de ani de indemnizatie pt. crestere copil tomaioan tomaioan Buna ziua.As vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie de somaj dupa terminarea celor 2 ani de indemnizatie pt. cresterea copilului. Mentionez ca in 10 ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca kajnak_anca kajnak_anca Buna ziua, Am o situatie legata de intoarcerea la serviciu dupa concediul de crestere copil. Am optat sa stau in concediu 1 an de zile. Copilul implineste 1 ... (vezi toată discuția)