avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vă rog să-mi spuneți ce beneficii au firmele care ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vă rog să-mi spuneți ce beneficii au firmele care angajează ...

Vă rog să-mi spuneți ce beneficii au firmele care angajează pensionari la limită de vărstă
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:55, 12 Iunie 2021
Subvenții angajatori 2021: Banii pe care îi poți cere statului, inclusiv în contextul crizei, dacă angajezi anumite persoane
www.avocatnet.ro/articol_535...

In Parlament exista o Propunere legislativă privind reintegrarea pe piaţa muncii a pensionarilor care îşi doresc să îşi continue activitatea în domeniile în care au activat anterior pensionării
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șomerii pot accesa fonduri europene ? teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Am citit acest articol Somerii care vor sa puna pe picioare o afacere, dar nu au banii necesari, vor beneficia, de la 1 ianuarie, de conditii ... (vezi toată discuția)
Privilegiul de a beneficia de subventii europene teodora.nenciu teodora.nenciu Citez un coleg de forum =D> E un privilegiu sa beneficiezi de subventii si nu un drept al omului. Prin urmare, cred nu este nerezonabil sa fie necesar un ... (vezi toată discuția)
Stiati ca? Seffer Laurentiu Seffer Laurentiu Stiati ca in anul 2010 fermierul care va depune cerere de sprijin pentru suprafetele cultivate trebuie sa cunoasca foarte bine utilizarea calculatorului pentru ... (vezi toată discuția)