avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Recent, a fost modificat art. 25 al OUG ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Recent, a fost modificat art. 25 al OUG 111/2020, ...

Buna ziua.
Recent, a fost modificat art. 25 al OUG 111/2020, iar noua prevedere nu mai mentioneaza perioada de timp in care ii este interzis angajatorului sa concedieze persoana care revine la munca dupa concediul de crestere copil. Care este noul termen de interdictie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:12, 11 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incepand cu data revenirii din concediul pentru creșterea copilului în vârstă de până la 2 ani, respectiv 3 ani, în cazul copilului cu handicap, se poate decide concedierea.
Ultima modificare: Vineri, 11 Iunie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere colectiva dupa intorcecera din concediu de ingrijirea copilului camilivia camilivia Buna-ziua, In data de 05.04.2013, m-am reintors la servici din concediu pentru ingrijirea copilului (defapt am beneficiat de 2 concedii de ingrijirea ... (vezi toată discuția)
Concedierea salariatei revenita din concediu crestere copil Herra_ Herra_ Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:concediere salariata revenita din CCC Salariata ar vrea sa o disponibilizam, patronul ar fi de acord (asta intre ... (vezi toată discuția)
Concedierea mamelor ce revin la munca luizarusu luizarusu Buna seara!Vin si eu si ridic urmatoarea problema.Am optat pentru concediu de crestere a copilului de pana la 1 an si pe data de 17 august m-am intors la ... (vezi toată discuția)