avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... La proces Civil , Fond Funciar, exista dupa Apel inca ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

La proces Civil , Fond Funciar, exista dupa Apel inca o etapa absolut obligatorie inainte de CEDO?

Buna ziua,
Daca un proces fond funciar - civil, a fost castigat de mine la fond, apoi pierdut la apel cu sentinta de la apel data ca fiind definitiva, mai trebuie neaparat, in principiu, sa parcurg inca o cale de atac in tara inainte de a apela la CEDO? Daca da, care? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Proces pierdut/ comision de administrare banca filaret filaret Acum doi ani in calitate de reclamant am dat in judecata banca pentru elminarea comisionului de administrare. La judecatorie solutia de FOND a fost ... (vezi toată discuția)
Care este ultima cale de atac extraordinara din romanaia (intr-o speta civila) ? Catalin cata Catalin cata Una din conditiile de acceptare a dosarului la CEDO este aceea de a fi epuizat toate caile de atac puse la dispozitie de justitie. Respectiv justitia romana . ... (vezi toată discuția)
Discriminare s-au altceva? bejenarv bejenarv Am ajuns intr-o situatie si nu stim pe ce cale sa apucam. Suntem 27 persoane care am intentat proces companiei T si am castigat la fond obligarea firmei la ... (vezi toată discuția)