avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare apartament - teren chirie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare apartament - teren chirie

buna ziua, vreau sa cumpar un apartament intr-o casa interbelica. proprietarul are si curtea inchiriata / in folosinta exclusiva de la afi. as vrea sa preiau si acel contract o data cu cumpararea apartamentului - ce acte sunt necesare si care este procedura de preluare a dreptului de folosinta? mentionez ca momentan am vazut doar plata chiriei si a unui impozit si nu si contractul pentru acest teren. multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 11 Iunie 2021
stadiana, utilizator

Alte discuții în legătură

Legea 87/2020 - proprietate exclusiva sau nu stadiana stadiana Buna ziua! Vreau sa cumpar un apartament la parterul unei vile. Apartamentul a fost cumparat in baza legii 112, si proprietarul are in folosinta exclusiva ... (vezi toată discuția)
Casa in proprietate cu teren in folosinta de la primarie, contract gresit sau abuz vecini maud maud Cautand o proprietate cu curte unde sa ma mut, am dat peste un parte de casa (constructie interbelica cel mai probabil) cu curte in folosinta (contract cu ... (vezi toată discuția)
Teren casa preluat prin legea 58/74 ioanador2006 ioanador2006 Buna seara, m-am uitat astazi mai atent prin actele casei in care locuiesc cu mama . Situatia acestei case este urmatoarea ; Suprafata totala de este 690 mp ... (vezi toată discuția)