avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Am citit articolul privind indemnizatia de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Am citit articolul privind indemnizatia de crestere ...

Buna ziua! Am citit articolul privind indemnizatia de crestere a copilului in cazul mamelor care au lucrat in strainatate.
Ce se intampla in cazul in care mama a lucrat cu contract permanent in Anglia, si se intoarce definitiv in Romania inainte sa nasca cu 6 luni, iar in aceste 6 luni ar continua sa lucreze cu contract in Romania? Avand in vedere ieșirea din UE a Angliei, mai poate beneficia de concediu de crestere?
Ar fi bine sa intrebati la Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială sau la Ministerul Muncii și Protecției Sociale

Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială
[ link extern ] /

Ministerul Muncii și Protecției Sociale- Solicitările de informații pe tema Brexit pot fi transmise la:
brexit@mmuncii.gov.ro

Va Multumesc mult!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua va rog din suflet dacă mi ați putea răspunde . putem ... danielatudosiei93@gmail.com danielatudosiei93@gmail.com Buna ziua va rog din suflet dacă mi ați putea Răspunde . Putem beneficia de indemnizație creștere copil dacă soția a lucrat din Iunie 2019 pana in Iunie ... (vezi toată discuția)
Formulare europene AncaMoldoveanu88 AncaMoldoveanu88 Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Sunt insarcinata cu primul copil iar in luna iulie 2017 urmeaza sa nasc. Stiu ca pentru a beneficia de indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Concediul crestere copil daca am muncit in anglia Miruk Miruk Buna ziua, De patru ani si jumatate muncesc in Anglia cu contract de munca. Sunt insarcinata in primul trimestru, data nasterii, 16 sept 2019. Din mai multe ... (vezi toată discuția)