avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna seara.Tatăl meu doreste sa lase unei surori din partea lui partea cei revine din mostenire de ce acte are nevoie să poată face acest lucru.Mentionez ca succesiunea nu sa realizat inca.Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 11 Iunie 2021
040779, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 00:02, 12 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rand sa dezbată succesiunea, apoi să întocmească documentația cadastrala pentru imobilul/imobilele respectiv/e, să intabuleze certificatul de mostenitor, apoi, ii poate dona surorii partea sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire Vlad tudora Vlad tudora Mama e singura moștenitoare după părinții ei dansa are trei copii doua fete din prima căsătorie si un băiat din a doua căsătorie .sora mea si fratele ... (vezi toată discuția)
Clarificari in privinta cu succesiunea si donatia unei parti Ocarina Ocarina Va salut. Am avut succesiunea acum cateva luni, si nu am mers sa ducem documentul care rezulta efectuarea succesiunii, la primăria din sat, unde avem un ... (vezi toată discuția)
În anul 1988 a decedat tatăl nostru și în urma dansului a ... Jaetel Jaetel În anul 1988 a decedat tatăl nostru și în urma dansului a rămas un carnet de economii pentru care am deschis taxa de succesiune, dar nu sa făcut taxă de ... (vezi toată discuția)