avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama decedata, nu s a facut succesiune după ea. Mai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama decedata, nu s a facut succesiune după ea. Mai am doua surori. Eu ma ocup ...

Bună ziua. Mama este decedata. Mai am doua surori. Eu ma ocup de tata. Ce demers legal poate fi făcut pentru a evita dezbaterea succesiunii cu cele doua surori care nu se ocupa de el, sunt plecate în Spania. Se face contract de întreținere sa mi lase casa?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:42, 12 Martie 2025
Cel mai bine ati discuta aceste aspecte cu un avocat... ca nu este asa simplu cum pare si sa nu faceti treburile aiurea, surorile sa atace actul si sa castige...
Plus ca mai este vorba si de rezerva succesorala...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! suntem 3 surori, cea mare nu tine legatura cu noi ... Ralucaa08 Ralucaa08 Buna ziua! Suntem 3 surori, cea mare nu tine legatura cu noi nici cu mama noastra de mai bine de 15 ani refacandu-si viata (tatal fiind decedat) iar mama ne-a ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbătută cipy35 cipy35 Buna Ziua Am si eu o intrebare legata de succesiune dar mai intai sa va spun povestea. Noi suntem doi frati iar parinti nostri au decedat demult adika Tata ... (vezi toată discuția)
Lamurire elvisro2002 elvisro2002 buna ziua! parintii detin o locuinta dobandita in timpul casatoriei prin ctr de vanzar4e-cumparare de la bunici cu clauza,tata a decedat in urma cu 9 ... (vezi toată discuția)