avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, In cazul in care o persoana doreste sa se ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, In cazul in care o persoana doreste sa se pensioneze ...

Buna ziua,

In cazul in care o persoana doreste sa se pensioneze anticipat, desi nu are stagiul complet de 35 ani (avand peste 28 de ani in stagiul respectiv), in ce conditii poate solicita acest lucru. Permite legislatia actuala in vigoare pensionarea anticipata? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:29, 14 Iunie 2021
Nu se poate pensiona anticipat in conditiile mentionate de dvs.
Ultima modificare: Luni, 14 Iunie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii pensionare anticipata partiala ampredescu ampredescu Buna ziua, As dori sa aflu definitia stagiului complet asimilat, in conditiile in care tatal meu doreste solicitarea pensionarii anticipate partiale. ... (vezi toată discuția)
Cand si cum pot solicita pensie? geomit geomit Buna ziua! Doresc o informatie. Sunt cadru didactic. Am o vechime 20 de ani si un handicap mediu preexistent calitatii de asigurat. Am inteles ca legislatia ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de pensie? potoradrian potoradrian Buna ziua, Imi puteti spune ,va rog, la ce data se poate pensiona o persoana cu urmatoarea perioada de munca: 1.10.1979.15.02.2008. Din 1.10.1979-2001 a ... (vezi toată discuția)