avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stat de plata salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stat de plata salarii

Statul de plata salarii la o societate comerciala este document de confirmare plata salarii si este depus la ITM ? salariatii sunt obligati sa semneze aceste state de plata daca salariile sunt virate direct pe card ?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:25, 7 Ianuarie 2010
Ca si salariat trebuie sa primiti fluturasul de salariu care contine detalati componenta venitului brut,calcul contributii venit net,impozit,salariu net si suma virata pe card /suma incasata cash.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada achitarii salariilor florysoricioaica florysoricioaica Daca angajatorul face plata salariilor prin virament bancar mai e necesara semnarea fluturasilor ? In eventualitatea unui control de la ITM se poate substitui ... (vezi toată discuția)
Fluturasi salariu mnd mnd Buna ziua, In cazul in care salariile sunt virate in conturile angajatilor prin virament bancar este nevoie ca acestia sa semneze fluturasul de salariu si ... (vezi toată discuția)
Acordarea salariului prin casierie, procedură Daliborka Daliborka Buna ziua in cazul acordarii salariul cash si nu pe card? pe langa semnarea fluturasului,angajatul trebuie sa se semneze si o dispozitie de plata? ma gndesc ... (vezi toată discuția)