avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.As avea nevoie de un sfat și o îndrumare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.As avea nevoie de un sfat și o îndrumare va rog.Am ...

Buna ziua.As avea nevoie de un sfat și o îndrumare va rog.Am avut un proces pt mărirea pensiei de întreținere.A fost stabilită suma,avocatul fostului soț,a fost de acord,iar după o lună s-a făcut apel.Vrea să plătească jumătate din suma stabilită.Ok,sunt de acord,pt că m-am saturat de bani dați la avocat și timp pierdut prin Tribunal. Întrebarile mele sunt următoarele:Ma pot prezenta fara avocat?(nu îmi mai permit să plătesc unul) iar a doua întrebare ar fi:Fosta mea avocata,a primit plicul cu apelul pe data de 28 mai,iar mie mi l-a înmânat pe 11 iunie.Scrie că trebuie sa fac întâmpinare in termen de 15 zile.Aceasta întâmpinare trebuie neapărat făcută,daca eu sunt de acord cu cererea fostului soț?Cum trebuie sa procedez?Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:17, 14 Iunie 2021
daca e prea tarziu sa mai depuneti intampinare, va agitati degeaba. Nu mai cheltuiti bani pe avocat. mergeti la termen daca aveti cum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in regres?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Daca fostul sot e pensionat pe caz de boala si nu are posibiitati sa plateasca suma de 200 ron fixata de instanta judecatoareasca, pentru a nu-l mai reclama ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie intretinere minor 2011 alexia22 alexia22 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri referitoare la problema mea. am deschis proces pt majorare pensie intretinere impotriva fostului ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume dupa divort,se poate contesta o hotarare jud? anamiclea anamiclea buna tuturor, intrebarea mea este legata d faptul ca sunt in spania de 12ani;am obtinut actele legale cu numele obtinut prin casatorie in ro,inainte de ... (vezi toată discuția)