avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, am si eu o intrebare daca se poate... Ce as ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, am si eu o intrebare daca se poate... Ce as putea ...

Buna ziua, am si eu o intrebare daca se poate... Ce as putea face in cazul in care am fost jignita de catre cumnatul meu in public spunandumi in nenumarate randuri aceeas jignire? tin sa precizez a sarit sa ma si loveasca.. Multumesc pt eventualele raspunsuri!
Ultima modificare: Luni, 14 Iunie 2021
Danyellla, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:03, 14 Iunie 2021
Buna ziua, in functie de situatia concreta puteti sa solicitati un ordin de protectie daca v-a fost creata o stare de temere, puteti sa solicitati daune in instanta daune-interese pentru defaimare sau puteti formula o plangere penala pentru lovire/amenintare/alta infractiune depinzand de cazul dvs. concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie ,amenintare pe retea de socializare ramorma4 ramorma4 buna ziua ma numesc Ramona si am si o intrebare...Sora mea a postat pe o retea de socializare mai multe lucruri defaimatoare la adresa mea si mesaje de ... (vezi toată discuția)
Trimitere in judecata sabadussimona sabadussimona la care Instanta trebuie sa ma adresez pentru a da Politia Bistrita in judecata?:O (vezi toată discuția)
Bună seara! in anul 2019 soția ducând pe un individ acasă ... SMG1992 SMG1992 Bună seara! In Anul 2019 soția ducând pe un individ acasă cu mașina personală, ajungând în fața locuinței lui,a sărit pe ea,tragand-o de gât și ... (vezi toată discuția)