avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bună ziua, am și eu o întrebare, te poate da cineva ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bună ziua, am și eu o întrebare, te poate da cineva în judecata ...

Bună ziua, am și eu o întrebare, te poate da cineva în judecata doar pentru ca ai spus ca nu ai fost mulțumit de serviciile prestate, în mediul online?
Oricine poate fi dat în judecata pt orice motiv.Daca sunt sau nu sanse se apreciaza de catre un av in urma unei consultatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clinica medicala poate/nu poate sa isi vanda serviciile online gheorgheralucaanca gheorgheralucaanca Buna ziua, o clinica medicala doreste sa ofere pacientilor posibilitatea de a achizitiona prin intermediul internetului, analize/examene medicale cu plata ... (vezi toată discuția)
Avocat tradator northstar northstar Buna ziua.......pe scurt......avocata s-a cam saturat de procesul care se desfasoara in alta localitate ( fapt pt. care mi-a cerut onorariu dublu) si vrea sa ... (vezi toată discuția)
Custodia copiilor Jedaro Jedaro Buna ziua . Problema pe care o voi prezenta este mai delicată și nu am reusit sa gasesc nici o informatie in mediul online până acum despre această ... (vezi toată discuția)