avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Invatamant-probleme juridice
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Invatamant-probleme juridice

Bună! As vrea să știu dacă pot face o sesizare undeva cu privire la îngrădirea drepturilor și dezinformare din partea angajatorului. Lucrez în învățământ și mereu sunt nevoita sa apelez la dvs sau alte colege din alte instituții ca să-mi aflu drepturile. Deja m-am obișnuit cu fraza "Nu ai dreptul.." la orice problema am. Sunt pusă în situația sa le aduc eu in fata articole din lege ca să mă apăr, în condițiile în care ei ar trebui sa îmi acorde ceea ce este legal sa primesc. Nu cred că este în regulă și as vrea sa fac ceva în privința asta. Orice informație mi-ar fi de folos. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Anuta7 , utilizator 09:45, 15 Iunie 2021
Daca ne spuneti despre ce drept este vorba, va putem indruma la care institutie publica puteti depune sesizarea.
Pentru inceput nu am fost informata ca am dreptul la concediu de odihna pentru cele 4 luni in care am fost in concediu de maternitate. Eu le-am spus si au "verificat" si dupa ce s-au convins ca asa este mi-au spus ca nu ma incadrez in cele 18 luni. Si am aflat de la dvs ca nu se mai tine cont fiindca cim a fost suspendat. Nu au dorit sub nicio forma sa imi acorde concediul ala. Lucrez in invatamant.

Cornel Vasile a scris:

Daca ne spuneti despre ce drept este vorba, va putem indruma la care institutie publica puteti depune sesizarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat catalinaalecu catalinaalecu As vrea sa stiu ce se intampla cu concediul de odihna neefectuat in urmatoarea situatie:mentionez intai faptul ca lucrez in invatamant si in 15 mai 2009 am ... (vezi toată discuția)
Zile c.o. aferente concediului postnatal? Biancamacovei Biancamacovei Bună ziua, va rog sa ma ajutati daca se poate. Sunt titular la.o scoala gimnaziala, in perioada 1 sept 2015-1 ianuarie 2016 am fost in concediu postnatal, ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate transformat in concediu de odihna? andreeeeea123 andreeeeea123 Buna seara, Nu stiu daca am ales titlul potrivit, insa nedumerirea mea este urmatoarea: am intrat in prenatal pe 16 ianuarie 2017, am nascut pe 18 feb 2017 si ... (vezi toată discuția)