avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nedepunere bilant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nedepunere bilant

ce as putea face in situatia urmatoare: contabila cu contr 2 h/zi tine contabilitatea , dar nu a depus bilantul si nici declaratiile pe ultima luna. Ea semneaza tot si nu mi-a dat actele inca . Ce pot face eu? Depun plangere? dar unde?
Cel mai recent răspuns: simonaelena , utilizator 08:26, 19 August 2006
Iata care e parerea mea:
1. Daca este vorba de raportarea la 30.06.2006, incearca sa o depui cat mai repede-amenzile sunt "dimensionate" dupa nr. de zile depasite.
2. Declaratiile la Bugetul consolidat si celelalte declaratii incearca sa le trimiti prin posta-nu vei scapa de amenda (desi exista o sansa mica, mica), dar macar nu o platesti pe loc.
3. Cauta-ti un contabil serios

Totusi ma chinuie o intrebare. Ce motive are contabila ta sa nu depun a declaratii? Nu cumva mai trebuie sa aflam ceva?
Functie de motivele pe care le are, poti sa te gandesti daca faci sau nu plangere. Pana la urma are un contract de munca, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un ajutor va rog marga_d marga_d ce as putea face in situatia urmatoare: contabila cu contr 2 h/zi tine contabilitatea , dar nu a depus bilantul si nici declaratiile pe ultima luna. Ea ... (vezi toată discuția)
Problema firma vlad.simion vlad.simion Buna seara, in aprilie 2009 am infiintat o firma, microintreprindere, cu 3% impozit pe profit (mare greseala intrucat nu am angajat nici un om pana acum si ... (vezi toată discuția)
Recuperare contributii platite in plus, dupa depunere bilant 2007 sandam sandam Buna seara, tuturor! Va solicit sprijinul in urmatoarea speta: O microintreprindere beneficiaza in anul 2007 de subventia acordata cf. art.80 Legea 76/2002 ( ... (vezi toată discuția)