avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am fost adoptata în anii 1981 prin hotărâre a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am fost adoptata în anii 1981 prin hotărâre a consiliului ...

Am fost adoptata în anii 1981 prin hotărâre a consiliului local Îmi puteți da temeiul de drept pentru care nu moștenesc părinții biologici va rog.
Ultima modificare: Marți, 15 Iunie 2021
Animic, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. socrul meu provine dintr-o familie cu 5 copii. la ... ana.carolina ana.carolina Buna ziua. Socrul meu provine dintr-o familie cu 5 copii. La varsta de 20 ani el a fost infiat ( cu efectele filiatiunii firesti) de o alta familie. Chiar ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am ca copil adoptat cu toate efectele unei filiații firești? Marinela Marin Marinela Marin Sunt o persoană cu vârsta de peste 30 de ani și am fost adoptată de către bunicii mei paterni la vărsta de 4 ani și jumătate după ce m-am căsătorit ... (vezi toată discuția)
Drept sau nu la succesiune? ABarbu ABarbu Familie alcatuita din 6 membri,parintii plus 4 copii.Survine decesul tatalui in urma caruia nu se face succesiunea.La un an dupa decesul tatalui,cel mai mic ... (vezi toată discuția)