avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare cumpărare teren arabil Bună ziua, În anul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare cumpărare teren arabil Bună ziua, În anul 2014 am vândut teren arabil prin judecătorie,am ...

Bună ziua,
În anul 2014 am vândut teren arabil prin judecătorie,am acte pe acele parcele ,adică hotărâre judecătorească, în anul 2020 de la primărie îmi cere sa plătesc impozitul pe una dintre parcele care spun ei ca nu este vândută.Am.platit impozitul,și am vândut și parcela respectiva prin notar .Ma suna din nou de la primărie cum ca și aceasta a fost vândută în 2014 ca s a găsit o sentința judecătorească acum dar eu nu am nici un document pe aceasta parcela de vânzare. Ce pot face,cum sa procedez,se pare ca este vândut de 2 ori? Eu neavând act ,aceasta parcela am crezut ca nu este vândută
Va rog un răspuns,sa ma ajutați cum sa procedez
Mulțumesc Anca

Alte discuții în legătură

Vanzarea de doua ori a unei parti din teren flora22 flora22 Am nevoie de un sfat juridic in acest caz: Terenul in cauza se compune din - o parte curti constructii si o parte teren agricol. Terenul curtii ... (vezi toată discuția)
Model cerere chemare in judecata pentru anularea unei sentinte civile pronuntata intr-un dosar anterior mary6 mary6 buna ziua,cu mare respect va rog sa-mi da-ti si mie un sfat,doresc sa deschid un proces civil legat de o sentinta civila pronuntata intr-un dosar ... (vezi toată discuția)
Complicatii vanzare parcele teren agricol Daniel0385 Daniel0385 Buna. Cu un sfat, o indrumare, daca m ati putea ajuta. Sa va descriu situatia mea: am hotarat in familie sa vindem niste parcele de teren agricol situate pe ... (vezi toată discuția)