avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Am fost contactata ieri, și mi s.a adus ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Am fost contactata ieri, și mi s.a adus la cunoștință, ...

Bună ziua. Am fost contactata ieri, și mi s.a adus la cunoștință, ca as avea o sesizare făcută către ISC...
Întrebarea mea este acest domn de la ISC se poate prezenta și întra în aceasta locuinta (garsoniera) oricând și oricum.
Pot adaugă faptul ca noi asa am cumpărat aceasta garsoniera în rate ce.i drept. Și ni s.a adus la cunoștință ca au fost modificări în anii 2002.. Ceea ce toți din bloc au acest lucru. O ușă la bucatatie pusa în alta parte..
Fostul proprietar, mi.a dat atât cadastru vechi. Cat și cel nou făcut, dar neintabulat la primărie, împreună cu o foaie verde în care este atestat lucru ca mutarea acestei uși nu a pus în pericol aces bloc.
Ce se poate face?
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 20:48, 15 Iunie 2021
.cel mai probabil va pune in vedere sa modificati actele si sa intrati in legalitate sau sa aduceti garsoniera conform releveu(fiind garsoniera s-a putea sa fie mai ieftina a doua varianta)

.nu este in avantajul vostru sa va certati cu cei care vin in control

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea unui zid ocupind parte din proprietatea comună. gabriela constantinescu gabriela constantinescu Vecina mea a mutat zidul cu ușa ei de la intrare, ocupind parte din hol= proprietate comună adiacent apartamentului și ușii mele de intrare. S-a apropriat ... (vezi toată discuția)
Autorizatie renovare apartament in bloc din 1987 Vladanton Vladanton Buna ziua. Renovez un apartament intr-un bloc din \'87. Renovarea presupune printre altele schimbarea instalatiei electrice. Pentru asta au fost taiate ... (vezi toată discuția)
Modificare releveu garsoniera, pentru vanzare maneki maneki Buna seara, Doresc sa cumpar o garsoniera prin \"prima casa\" insa am intampinat un obstacol la evaluare. Garsoniera a fost modificata, la modul ca s-a ... (vezi toată discuția)