avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Va aduc in discutie urmatoarea speta : In ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va aduc in discutie urmatoarea speta : In anul 1992 ...

Buna ziua! Va aduc in discutie urmatoarea speta : In anul 1992 , la un notariat de stat din Ilfov , s a autentificat un contract de vanzare cumparare cu claiza de intretinere. La baza vanzarii a stat o chitanta de mana din anul 1970. In aceste conditii , desi nu exista un titlu valabil al vanzatorului , notarul a perfectat vanzarea. In anul 2005 imobilul ce a facut obiectul vanzarii a fost intabulat. Intrebare : fiind persoana ce are un interes legal , pot solicita instantei sa constate nulitatea absoluta a contractului de vanzare cumparare cu clauza de intretinere?

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana emy_emylya emy_emylya parintii mei doresc sa-mi faca act de vanzare -cumparare pe apartament.din motive de costuri vor sa faca chitanta de mana(inscris sub semnatura privata) in ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare teren incheiata cu act sub semnatura privata marian12222 marian12222 Va rog frumos sa ma sfatuiti in problema mea: Bunicul meu a cumparat un teren agricol in 1992 de la o persoana, si au incheiat un act de mana, cu 2 martori si ... (vezi toată discuția)
Teren vanzare- cumparare antal mihai antal mihai un contract de vanzare-cumparare a unui teren este valabil netrecut prin notariat, facut doar cu martori este valabil? (vezi toată discuția)