avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Va aduc in discutie urmatoarea speta : In ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va aduc in discutie urmatoarea speta : In anul 1992 ...

Buna ziua! Va aduc in discutie urmatoarea speta : In anul 1992 , la un notariat de stat din Ilfov , s a autentificat un contract de vanzare cumparare cu claiza de intretinere. La baza vanzarii a stat o chitanta de mana din anul 1970. In aceste conditii , desi nu exista un titlu valabil al vanzatorului , notarul a perfectat vanzarea. In anul 2005 imobilul ce a facut obiectul vanzarii a fost intabulat. Intrebare : fiind persoana ce are un interes legal , pot solicita instantei sa constate nulitatea absoluta a contractului de vanzare cumparare cu clauza de intretinere?

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare -cumparare bun imobil(apartament) sub forma unei harti scrise de mana.valabilitate juridica Giulia71 Giulia71 Buna ziua!Va rog sa ma ajutati intr-o problema.Asi dori sa stiu care este valabilitate juridica a unui contract de vanzare -cumparare bun imobil (apartament) ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana bogdan77m bogdan77m Problema: acum 10 ani am scris pe o hartie ca vand lui x o suprafata de teren. Am primit o suma de bani, documentul a fost semnat de noi si de un martor. ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana emy_emylya emy_emylya parintii mei doresc sa-mi faca act de vanzare -cumparare pe apartament.din motive de costuri vor sa faca chitanta de mana(inscris sub semnatura privata) in ... (vezi toată discuția)