avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am lucrat in grupa a doua de munca si beneficiez de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am lucrat in grupa a doua de munca si beneficiez de reducerea ...

Am lucrat in grupa a doua de munca si beneficiez de reducerea varstei de pensionare cu 2 ani si 8 luni. In acelasi timp, am locuit in Navodari (localitate cu mediu toxic) mai mult de 30 de ani si beneficiez de reducerea varstei de pensionare cu 2 ani. Cele 2 reduceri se pot cumula?
Daca rasspunsul este da, in baza carei prevederi legale?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 22:15, 15 Iunie 2021
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul reducere varsta grupele i si ii de munca. eagle_free eagle_free Buna ziua. As dori si eu o lamurire vis-a-vis de cumularea reducerii varstei standard de pensionare. Pe site-ul unei case de pensii am gasit urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Locuiesc intr-o localitate cu grad mare de poluare trecuta pe ... Barbu22 Barbu22 Locuiesc intr-o localitate cu grad mare de poluare, trecuta pe lista localitatilor ai caror locuitori beneficiaza de reducerea varstei de pensionare cu 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Efectele legii nr. 380/2013 cu privire la reducerea varstei de pensionare eagle_free eagle_free Buna seara. As dori sa supun in discutie o problema aparuta odata cu intrarea in vigoare a legii nr. 380/2013. Mie mi se pare ca prin legea 380/2013 s-a ... (vezi toată discuția)