avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare legala?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare legala?

Fratele meu si cu mine am mostenit un apartament de la parinti.
La un moment dat fratele a vandut partea lui unuia din cei doi copii, ca sa-l inlature de la mostenire pe celalalt, provenit dintr-o prima casatorie.
Student fiind, copilul caruia i-a vandut nu a avut niciodata venituri, deci e clar ca nu avea de unde sa plateasca zeci de mii de euro.
Vanzarea e legala? Notarul are dreptul sa accepte o vanzare evident fictiva? Nu are nicio obligatie sa verifice provenienta banilor?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:48, 16 Iunie 2021
nu e treaba notarului sa verifice asta, iar tatal a declarat ca i-a primit.
Care e treaba dvs in aceasta chestiune ?
Aveti multiple subiecte pe aceasta tema pe forum, ce va roade de fapt si ce vreti sa demonstrati ?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Iunie 2021
gi-jane2, moderator
Multumesc pentru raspuns. Nu inteleg ce va irita insa.
Si nici nu stiam ca trebuie sa-mi justific sau limitez intrebarile...
Daca intrebarile mele va irita, pur si simplu ignorati-le.
Care este numarul limita de subiecte pe aceasta tema?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
pai contravine regulamentului sa postati discutii noi pe aceeasi tema si in plus, util pt dvs e sa intrebati direct ce va intereseaza, adica scopul intrebarilor dvs, ce vreti de fapt sa obtineti, altfel, e pierdere de vreme si pt dvs si pt noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare poate fi atacat in instanta? icerasela icerasela In 2001.mama a facut un contract v-c,in fata notarului pt 50 ari teren intravilan cu fratele meu,fara ca eu sa stiu.Astazi fratele divorteaza,mama e decedata ... (vezi toată discuția)
Dezmostenire posibila. am intrerupt contactul cu familia, pe motive de discriminare ... Rednci Rednci Buna ziua. Am intrerupt contactul cu familia, pe motive de discriminare intre copii ( e mult mai mult de atat dar nu intru in detalii deocamdata). Familia ... (vezi toată discuția)