avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am fost acuzat de un accident cu vătămare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am fost acuzat de un accident cu vătămare corporală ...

Buna ziua! Am fost acuzat de un accident cu vătămare corporală si fuga de la locul accidentului de si nu sa intamplat accident m-am batut cu cineva care mia zis sa opresc si persoana aceia dupa ce am plecat sa dus la o trecere de pietoni si a chemat salvarea precum ca las fi lovit pe trecere mi sa loat permisul si mia dat dovadă fara drept de circulatie si am fost la poliție a doua zi cu persoana care m-am batut si si a retras plangerea neam inteles ce urmează va rog datimi un raspuns ce se intampla cu permisul meu
Cel mai recent răspuns: Melu 234 , utilizator 13:49, 18 Iunie 2021
Se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor sesizate. Pentru vatamare corporala din culpa, daca persoana vatamata isi retrage plangerea, se va dispune clasarea, pentru parasirea locului accidentului, in functie probatoriul administrat se va dispune o solutie.
Păi Si a retras plangerea neam împăcat am semnat amundoi cum ramane cu permisul si cu fapta de la fuga accidentul cam cat timp dureaza

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor sesizate. Pentru vatamare corporala din culpa, daca persoana vatamata isi retrage plangerea, se va dispune clasarea, pentru parasirea locului accidentului, in functie probatoriul administrat se va dispune o solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate prelungi o dovada de circulatie eliberată fara drept ... Melu 234 Melu 234 Se poate prelungi o dovada de circulatie eliberată fara drept de circulatie in urma unui accident soldat cu victima si fuga de la locul accidentului (vezi toată discuția)
Accident soldat cu o victima+parasirea locului accidentului. Mariaaanastasia Mariaaanastasia Buna seara! Pe data de 17 decembrie am fost la un pas sa accidentez o doamna ( extrem de grabita) pe trecerea de pietoni. M am uitat in oglinda dupa ce am ... (vezi toată discuția)
In legatura cu un accident pe trecere pietoni nanuc nanuc Veneam dinspre serviciu spre casa, pe banda a treia. Pe banda a doua la o anumita distanta era un autoturism \"scoala\" care a oprit brusc la trecerea de ... (vezi toată discuția)