avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... La parterul blocului in care locuiesc, intr-un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

La parterul blocului in care locuiesc, intr-un apartament isi ...

La parterul blocului in care locuiesc, intr-un apartament isi desfasoara activitatea o societate comerciala. Domnul care o administreaza este si proprietarul apartamentului. Acum cativa ani a inchis spatiul de sub scara si si-a depozitat acolo diverse marfuri. De curand am aflat ca nu plateste chirie pentru acel spatiu si nici nu are autorizatie de construire. Pentru ca face parte din comitetul de bloc impreuna cu cativa prieteni, nu se pot lua decizii, la nivel de comitet, pentru a-i impune sa elibereze spatiul sau sa semneze un contract de inchiriere cu asociatia. Va rog sa ma sfatuiti ce avem de facut.
Cel mai recent răspuns: Violeta Zaharia , utilizator 19:08, 17 Iunie 2021
1. adresa scrisa catre presedintele asociatiei(neavand acordul proprietarilor pt modificarea partilor comune)
2. daca nu se rezolva asa,reclamatie la primarie la dep pt asociatii

daca e in comitetul executiv nu inseamna ca poate face ce vrea si poate incalca legea
ii putem cere sa plateasca retroactiv?
nu....nu trebuia sa il lasati sa modifice spatiul comun
Sesizati oficial serviciul specializat din primarie,directai corp control si ISU
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! locuiesc la parterul unui bloc cu 2 etaje si 6 apartamete. ... Ana Maria 91 Ana Maria 91 Buna ziua! Locuiesc la parterul unui bloc cu 2 etaje si 6 apartamete. Un vecin a inchis la parter un spatiu pe casa scarii in fata usii mele ,lucruri ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am și eu o întrebare. am închis în scara blocului ... emilyB emilyB Bună ziua! Am și eu o întrebare. Am închis în scara blocului la parter spațiul de sub scară cu BCA pentru depozitare jucării ale copiiilor. Blocul are ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. care sunt instrumentele prin care un administrator ... RODICA HANES RODICA HANES Buna ziua. Care sunt instrumentele prin care un administrator sau un presedinte de bloc poate sa faca locatarii sa nu mai depoziteze lucruri pe casa scarii ... (vezi toată discuția)