avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am câștigat procesul în fond și au fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am câștigat procesul în fond și au fost doi pârăti ...

Buna ziua. Am câștigat procesul în fond și au fost doi pârăti . Instanta a hotărât că ambii au de plata o sumă de bani pt cheltuieli. Doar unul din cei doi a făcut apel. Întrebarea e celălalt daca nu a făcut apel trebuie sa plătească suma de bani ? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata partaj succesoral buna ziua , doresc sa ... Dragos-succesiune Dragos-succesiune Cheltuieli de judecata partaj succesoral Buna ziua , doresc sa va intreb in legatura cu o succesiune finalizata in faza de fond la Judecatorie , am fost 3 ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata lauriancului lauriancului am fost dat in judecata de asoc de proprietari si am pierdut dar citez; Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Admite în parte cererea ... (vezi toată discuția)
Granituire aordodi aordodi Buna ziua. S-a finalizat procesul de granituire prin care unul din vecini a cerut ca sa se stabileasca linia de hotar şi demolarea unor anexe construite ... (vezi toată discuția)