avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna dimineata!In ce stadiu procesual al unui proces ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna dimineata!In ce stadiu procesual al unui proces se poate ...

Buna dimineata!In ce stadiu procesual al unui proces se poate folosi o hotarare CCR ?Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decizia CURȚII Constituționale se poate folosi în orice faza a procesului atata timp cât procesul nu a fost inca judecat și nu exista o hotărâre judecătorească definitiva.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
Ultima modificare: Luni, 21 Iunie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In instanta se tine cont de precedent? se poate arata acest lucru in fata judecatorului? pop sorin pop sorin Fiind vorba de un proces civil , cum se apreciaza aratarea unui precedent? Ca proba la dosar sau verbal in fata instantei? Cat cantareste o alta hotarare ... (vezi toată discuția)
Dosar la instanta misu1972 misu1972 Buna ziua, am un dosar la curtea de apel la care s-a pronuntat hotararea definitiva. Se mai poate consulta dosarul ?.....acum, dupa pronuntare am suspiciunea ... (vezi toată discuția)
Contestatie perchezitie informatica drasim drasim Buna ziua! In anul 2016 am fost subiectul unei perchezitii informatice Anul acesta am observat ca mandatul de perchezitie informatica in momentul efectuarii ... (vezi toată discuția)