avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, pentru stimulentul de insertie de 1500 lei ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, pentru stimulentul de insertie de 1500 lei pentru ...

Buna ziua,
pentru stimulentul de insertie de 1500 lei pentru tatic se face suspendare ( dosar pentru acordare ccc) si apoi se face incetare suspendare (reluare de activitate ) su se pot face de la inceput acte pentru stimulent de insertie?
Daca se pot face de la inceput acte pentru stimulent de insertie ce se trece in adev tip la data reluarii activitatii?
Mentionez ca tataicul este dispus sa vina la serviciu fara a face suspendare si apoi incetare suspendare
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:02, 30 Iunie 2021
Ce vârstă are copilul?
are 42 de zile
mama a beneficiat de 08 dar nu are stagiu pentru a beneficia de concediu crestere copil motiv pentru care tatal vrea sa solicite stimulent fara a mai face suspendare
In acest caz, tatal va depune actele direct pentru stimulent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil MariaRamona MariaRamona Este obligatoriu sa stau in concediu pentru cresterea copilului? Am efectuat concediu de maternitate si vreau sa revin la serviciu. Angajatorul este privat de ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie anymaryh anymaryh Buna ziua! Am urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati: o salariata care tocmai a nascut, se afla in concediu medical sarcina si leuzie, cu mentiunea ca ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie tata sau mama Ral_uca Ral_uca Buna ziua, As dori sa stiu si eu ce se intampla in urmatoarea speta: mama salariata full time intra in CCC si alege varianta 1 an (pt ca e mai avantajoasa ... (vezi toată discuția)