avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... 3ani de neplata a ratelor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

3ani de neplata a ratelor

oare ce se mai poate intampla nam platit de 3 ani ratelesi nici scrisori nu mai vin mai aveam de plata34890 ron
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 19:58, 11 Ianuarie 2010
datoria se prescrie in 3 ani de la ultima notificare, daca nu ati mai platit nimic intre timp
ratele se prescriu individual, fiecare rata in termen de 3 ani de la scadenta, deci daca ati avut rate scadente in ultimi 3 ani sau chiar si de acum inainte, acestea nu sunt prescrise si vor putea fi urmarite silit de creditor.
ficare rate se prescrie in trei anii daca in acest timp nu ati efectuat alte plati, daca nu ati recunoscut datoria in orice mod sau daca banca nu a formulat o cerere de executare silita. Nu cred ca banca, sau vreun credit , statea in pasivitate atata timp.
Ultima modificare: Luni, 11 Ianuarie 2010
Narcizaa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie bancara ro_zapacila ro_zapacila Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: conform noilor legi, dupa cat timp se prescrie o executare silita, daca timp de 3 ani nu am ... (vezi toată discuția)
Prescripție datorie Carol12 Carol12 Buna ziua Am făcut un credit in în valoare de 10000 de lei la bcr în anul 2011 Am plătit 6 rate dupa care am ramas fara serviciu,adică nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie nelutza nelutza Am 2 credite de nevoi personale luate in 2007 .Unul in valoare de 4500de ron si altul de 7000 de ron .Pana in 2010 am platit la unul dintre el ramanand doar ... (vezi toată discuția)