avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Venitul de completare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Venitul de completare

Venitul de completare se ia în calcul la vechimea in munca și la calculul pensiei în cazul în care angajatorul nu a platit asigurările sociale?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:53, 17 Iunie 2021
Daca nu s-au platit asigurari sociale, venitul respectiv nu se ia in calculul pensiei.
Venitul lunar de completare nu se plateste de catre angajator .... Perioada în care se acordă venit de completare constituie stagiu de cotizare în sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale şi către Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit de completare mikidutz mikidutz Salutare! Mă a interesează dacă sunt plătite asigurări de sănătate în venitul de completare . Pentru ca să fiu asigurat in continuare după terminarea ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca pusapopescu2013 pusapopescu2013 Ma intereseaza daca perioada in care am fost in somaj se ia in calcul, (ca timp,) la pensie? Trebuie sa fac vreo contestatie in cazul in care raspunsul este ... (vezi toată discuția)
Concediul medical-vechime in munca adimicu adimicu Buna ziua, As dori sa-mi spuneti daca perioada de concediu medical constituie vechime in unca sau in ce mod se constituie. Ce reprezinta pentru viitor, din ... (vezi toată discuția)