avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venit de completare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venit de completare

Salutare! Mă a interesează dacă sunt plătite asigurări de sănătate în venitul de completare . Pentru ca să fiu asigurat in continuare după terminarea șomajului a trebuit să duc adeverință de la AJOFM la CNAS că sunt in venit de completare. După terminarea venitului de completare nu am lucrat 2 luni. Acum sunt in proba 3 luni. In caz de concediu medical se ia în considerare acel 1 an de venit de completare că și cotizare la CNAS?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 12 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
perioada în care se acordă venit de completare constituie stagiu de cotizare în sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale şi către Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venitul de completare Livia Costescu Livia Costescu Venitul de completare se ia în calcul la vechimea in munca și la calculul pensiei în cazul în care angajatorul nu a platit asigurările sociale? (vezi toată discuția)
Concediu medical neplatit Joita Soare Joita Soare Dupa noua luni de somaj sunt angajata in cadrul unei firme care isi deschide un nou punct de lucru.La trei saptamani dupa angajare in urma unui accident casnic ... (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare cas diana45 diana45 M-am angajat la o firma pe data de 2 noiembrie dupa o perioada in care am stat in somaj. La inceputul lunii februarie am avut concediu medical. Acum mi se cere ... (vezi toată discuția)