avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inca liber, desi si-a luat cu executare. Cum este ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inca liber, desi si-a luat cu executare. Cum este posibil?

Cineva si-a luat 3 ani si 6 luni cu executare acum 1-2 luni si nu pare sa fi facut recurs. Nu apare nici un recurs la nici o instanta pe portal.just.ro. Ciudat este ca pare a fi liber. Sta toata ziua pe facebook si poate raspunde la telefon, are chiar acelasi numar.

Cum este posibil asa ceva? Exista vre-o portita legala prin care cineva sa fie liber la 1-2 luni distanta desi si-a luat cu executare si nu s-a facut recurs?

Imi este greu sa cred ca are telefon la puscarie asa din prima zi de cand a intrat si chiar are acelasi numar.
Ultima modificare: Joi, 17 Iunie 2021
DatInGat, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 21:28, 17 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!
Sunt multi care au telefoane in penitenciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rapoarte penitenciar melinaR melinaR pun o intrebare oarecum banala dar ma tot intreb cum decide o comisie de eliberare a unui detinut ca pate fi eliberat conditionat daca are rapoarte in fisa ca ... (vezi toată discuția)
Termenul cel mai apropiat pentru iesire din inchisoare MorosanuMadalina MorosanuMadalina Dupa ce perioada un detinut poate iesi mai repede din inchisoare, avand pedeapsa de 4 ani cu executare pentru aderarea sau sprijinirea unui grup infractional ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata- cat de mult ajuta noul cod penal??? roxanaph roxanaph Buna seara! Am si eu o intrebare referitoare la fratele meu care a executat deja 2/3 din pedeapsa , a intrat in comisia de liberare conditionata , dar a ... (vezi toată discuția)