avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am primit decizia de pensionare anticipata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am primit decizia de pensionare anticipata partiala.Cum arata ...

Am primit decizia de pensionare anticipata partiala.Cum arata decizia emisa de angajator pentru Casa de Pensii?Este un document emis de Revisal?Am un contract de telemunca care expira pe 30 iunie. Poate fi emisa decizia mai devreme de aceasta data?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:46, 18 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decizia de pensionare ati comunicat-o angajatorului?

Decizia emisa de angajator nu este un document emis de Revisal.
Multumesc foarte mult, pentru raspuns.Am trimis doar o copie dupa decizie de pensionare la R.U. dar maine trimit si o solicitare de emitere a deciziei de incetare a CIM, catre angajator.
Constatarea cazului de incetare de drept a contractului individual de munca se face in termen de 5 zile lucratoare de la intervenirea acestuia, in scris, prin decizie a angajatorului, si se comunica persoanelor aflate in situatiile respective in termen de 5 zile lucratoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, dupa primirea deciziei de pensionare anticipata partiala, ... Cossttell Cossttell Buna ziua, dupa primirea deciziei de pensionare anticipata partiala, datata 31.05.2021 am anuntat oficial angajatorul in data de 18.06.2021 solicitand decizia ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare de drept c.i.m tomaioan tomaioan Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca am un salariat cu contract individual de munca pe durata determinata ( este strain refugiat din Africa,dreptul de sedere in ... (vezi toată discuția)
Încetarea -56lit c zxz19 zxz19 Buna ziua Am primit o adresa de la casa de Pensii o adresa prin care se comunica ca a fost emisă decizie de pensie anticipata pt un angajat, nr deciziei. ... (vezi toată discuția)