avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raportare mediu la un srl
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raportare mediu la un srl

Am un SRL,ofer consultanta la sediul clientilor. Pentru ca pe certificatul constatator scrie ca prestez servicii la beneficiar si/sau la sediu,am fost obligata sa fac si contract cu cei de la salubritate. Acum intreb,trebuie sa fac si raportare la mediu(pana acum stiam ca nu trebuie). Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 18 Iunie 2021
Florentina34, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum sint reglementate in acest moment colaborarile pe termen lung si mediu dintre 2 srl? BICAL BICAL Ar trebui sa inchei un contract de colaborare pe termen lung ( prestari servicii ) cu un SRL. Mentionez ca sintem organizati si noi tot ca SRL si vom oferi ... (vezi toată discuția)
Activitate srl Activitate_SRLL Activitate_SRLL Pot sa infiintez un SRL cu activitate la sediul social, coduri caen activate, dar sa prestez munca la domiciliul clientului in alta tara? Urmeaza sa plec 2 ... (vezi toată discuția)
Agent munca temporara - un caz aparte mircea_arj mircea_arj Buna ziua, in calitate de agent munca temporara pana in prezent am avut contracte de tipul urmator:utilizatorul era strain fara sediu social in Romania iar ... (vezi toată discuția)