avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... BUNA ZIUA, Revin cu inca o intrebare si va multumesc ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

BUNA ZIUA, Revin cu inca o intrebare si va multumesc anticipat ...

BUNA ZIUA,
Revin cu inca o intrebare si va multumesc anticipat pentru timpul acordat. Se discuta de o modificare a Legii 263/2010 anul acesta, de renuntare la diminuarea varstei de pensionare cu anii de grupa de munca, este adevarat si cu ce data intra in vigoare aceasta modificare legilativa? Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:05, 18 Iunie 2021
Legea se publică în Monitorul Oficial al României şi intră în vigoare la 3 zile de la data publicării sau la o dată ulterioară prevăzută în textul ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in vigoarea a unei legi mihaelacojocaru mihaelacojocaru Daca o lege intra in vigoare intr-o zi nelucratoare, se aplica din aceasta zi sau din prima zi lucratoare? (vezi toată discuția)
Am indeplinit conditiile de pensionare conform legii nr. 19/2000 la data intrarii in vigoare a legii nr. 263/2010 mesadria mesadria In data de 03.12.2010 mi-am depus dosarul de pensionare pentru pensie la limita de virsta cu reducere de virsta pentru anii lucrati in grupa 1 de munca ... (vezi toată discuția)
Reducerile salariale anuntate se opereaza intr-un fel in cartea de munca sau cum s-ar proceda ? larym1975 larym1975 Speta este chiar interesant si deja a starnit multa neliniste! Este o intrebare cred ca interesanta si anume daca conform noii legi de reducere a salariilor ... (vezi toată discuția)