avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Daca am serviciul la 51 km de casa, am vreo ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca am serviciul la 51 km de casa, am vreo varianta ...

Buna ziua! Daca am serviciul la 51 km de casa, am vreo varianta de a obtine anumite avantaje ? Includerea transportului in timpul de munca, anumite bonificatii, etc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 18 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acordarea unor bonificarii , decontarea transportului este posibila numai daca este prevazuta in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.
In lipsa unor astfel de prevederi , angajatorul nu are vreo obligatie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transportul de la domiciliul stabil la locul de munca si invers. Gindul Gindul In cazul in care intre locul de munca si domiciliul meu stabil este o distanta de peste 120 km si incazul incare imi folosesc autoturismul prop.personala( ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj Acsinia Acsinia bună seara. am o intrebare cu privire la locul de muncă. ne scoate transportul gratuit de pe mai multe localități si noi ne-am vorbit mai mulți colegii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.am și eu câteva întrebări.pe data de 18.07.2022 ... Mircea Cojocaru Mircea Cojocaru Bună ziua.Am și eu câteva întrebări.Pe data de 18.07.2022 ml-a fost prelungit contractul de munca pe o perioada de 9 luni.Dupa o zi domnul director mi-a ... (vezi toată discuția)