avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog, dacă poate sa-mi răspundă cineva! Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog, dacă poate sa-mi răspundă cineva! Am moștenit un ...

Va rog, dacă poate sa-mi răspundă cineva! Am moștenit un teren de la mama mea. Pe teren este o construcție mica, tip cabană. Construcția a fost făcută de părinții mei împreună cu un fost coleg de-al tatălui meu. Acel om a încuiat clădirea. Eu nu mai am acces. Oricum, i-am spus sa si-o mute de pe terenul meu. Nu vrea! Ce ma sfătuiți sa fac?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:42, 19 Iunie 2021
Dumnealui are acte la ea?
Sunt sigur ca nu si fiind pe proprietatea dvs... as. sparge acel lacat si as intra in ea, teoretic va apartine.
Vrea sa intre in curte sa sa ceara ceva... chemati politia pentru violare de domiciliu.

Ii puteti transmite in scris, pastrati acel inscris, ca are 5 zile lucratoare la dispozitie incepand cu data inscrisului sa o mute/demonteze, i-a ce are din ea..., in caz contrar o sa o considerati proprietate personala si intrati in ea, urmand ca eventualele despagubiri sa le solicite in instanta.
terenul e ingradit ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc la bloc, cei de la enel au mutat toate contoarele ... Stefan.a2923 Stefan.a2923 Buna ziua, locuiesc la bloc, cei de la Enel au mutat toate contoarele din scara blocului în afara sa, mai exact in spatele blocului într-o construcție de ... (vezi toată discuția)
Reabilitare bloc razerul razerul Vecinii de scara de la etajele 1, 2, 3 si 4 pe aceiasi parte a scarii blocului (bloc cu parter si 4 nivele), au hotarat pe propria cheltuiala reabilitarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu o parere! locuiesc intr-un ... TJohn TJohn Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o parere! Locuiesc intr-un bloc vechi si la subsol sunt improvizate boxe, fara o hotarare a asocietiei sau alte ... (vezi toată discuția)