avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Feedback negativ, motiv de sanctiuni?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Feedback negativ, motiv de sanctiuni?

Buna ziua,
Sunt in preaviz si am dat un feedback confidential despre management, intr-un chestionar in care se urmareste calitatea vietii la munca a angajatului (nu am dat nume, insa s-ar putea face legatura cu mine, pt ca ei stiu despre fdbk meu)
Pot fi cumva sanctionata? Disciplinar sau legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:17, 20 Iunie 2021
Pentru asa ceva, nu cred ca veti fi sanctionat disciplinar.
Buna seara,
Probabil că fdbk-ul dvs a fost pe un site gen unde lucram.ro. In această situație, nu puteți fi sancționată disciplinar. Însă, daca fdbk-ul dvs a produs sau va produce un impediment în calea angajarii unui nou candidat pe funcția dvs, angajatorul, in baza unor dovezi solide, poate sa vă ceara daune in instanță. Dar este aproape imposibil acest lucru.
Succes!
Nu am dat fdbk pe acel site, ci intern, intr-un chestionar al angajatorului
Ca sa fiti sanctionat disciplinar pentru acel feedback, ar trebui ca fapta savarsita sa fie considerata abatere disciplinara la nivel de angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajator redu redu 1.este legal, norrmal , moral nu este ca un angajator sa ceara feedback de la fostii angajatori ai unui candidat la un post in firma lui fara acordul verbal al ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea termenului de preaviz mikiii mikiii - Am o mare intrebare daca se poate, sunht f nedumerita...In cazul in care inaintez o cerere de demisie in care este specificata perioada de preaviz de 15 zile ... (vezi toată discuția)
Perioada preaviz nicoledea nicoledea buna seara! am fost concediata de la fostul loc de munca fara preaviz ,fara nimic altceva....asta se intampla duminica 04.03.2012, iar eu am fost la ... (vezi toată discuția)