avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce pot face daca sotia a refuzat sa-si schimbe numele ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce pot face daca sotia a refuzat sa-si schimbe numele dupa divort ...

Ce pot face daca sotia a refuzat sa-si schimbe numele dupa divort ? Instanta a mentionat acest lucru in hotararea de divort. A semnat si alte documente in mod intentionat.
despre ce documente este vb ?
Poate ii expira curand buletinul si va fi nevoita sa si-l schimbe.
Cu ce va incurca ca mai poarte numele din casatorie?
puteti apela la un executor judecatoresc sa o someze.
tineti cont ca isi poate schimba apoi numele si pe cale administrativa , asa ca nu stiu daca e cazul sa insistati.
Este vorba de imprumuturi bancare, interes de serviciu. Poate fi acuzata de fals si uz de fals ?
nu.
Nu ar trebui sa va mai intereseze ca nu va afecteaza.
Mi-ai dat o idee ! Te afecteaza cu ceva daca folosesc numele tau ?
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ma afecteaza, ca numele meu nu e unicat, nu pe al meu il folositi, ci folositi numele xulescu. Daca e vb de furt de identitate insa, raspundeti penal.
Doamna e pasibila de amenda ca nu si-a schimba buletinul, nu si-a insusit alta identitate.

ps, nu ne tutuim
Ultima modificare: Luni, 21 Iunie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea actelor de identitate dupa divort difenbakia difenbakia Buna ziua, Unde poate fi incadrata urmatoarea situatie: desi am divortat acum treia ani, fostul sot refuza sa revina la numele anterior casatoriei. ... (vezi toată discuția)
Pastrarea numelui de familie dupa divort de comun acord ContSters172748 ContSters172748 Buna seara, Pe data de 17.02.2014 am depus impreuna cu sotia, la un notar public, cerere de divort de comun acord, iar pe data de 18.03.2014 trebuie sa ne ... (vezi toată discuția)
Divortati dar încã poarta numele meu kevin07 kevin07 Buna ziua , as avea si eu o întrebare Am divorțat anul trecut dar fosta poartă încă numele meu si nu prea are ginduri sa schimbe numele prea ... (vezi toată discuția)