avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ,sunt angajata a unui spital în funcția de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ,sunt angajata a unui spital în funcția de asistent ...

Buna ziua ,sunt angajata a unui spital în funcția de asistent medical.
Conform Codului muncii capitolul 2
Răspunderea disciplinară referitor la articolul 252 aliniatul 1 va rog să-mi precizați de când încep să curgă în cazul meu cele 30 de zile calendaristice la care face referire acest articol:
1. Data de 12 .05.2021 când doctorul a intocmit referatul care a fost înregistrat cu nr 5237/12.05.2021 și trimis către compartimentul juridic al spitalului sau
2 Data la care managerul spitalului a trimis decizia cu nr.280/07.06.2021 pentru convocarea comisiei de disciplină In vederea cercetării disciplinare ca urmare a referatului trimis de doctor,eu fiind convocată la comisia de disciplina în data de 22.06.2021.
As mai avea o întrebare referitor la compatibilitatea sau incompatibilitatea dintre funcția de medic coordonator al compartimentului de hemodializa și asistenta șefă a aceluiași compartiment avandu-se in vedere că medicul este sotul iar asistenta șefă este soția acestuia v-as ruga să-mi oferiți amănunte suplimentare în situația mea in care acuzele sunt aduse de către asistenta șefă medicului coordonator,care este sotul acesteia.
Vă mulțumesc

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:21, 21 Iunie 2021
Inalta Curte de Casatie si Justitie a pronuntat in data de 12 noiembrie 2012, Decizia nr. 16 in dosarul nr. 15/2012 prin care a admis recursurile in interesul legii declarate de Avocatul Poporului si procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie prin care stabileste ca in interpretarea si aplicarea art. 252 alin. 1 din Codul Muncii, republicat, momentul de la care incepe sa curga termenul de 30 de zile calendaristice pentru aplicarea sanctiunii disciplinare, este data inregistrarii raportului final al cercetarii disciplinare prealabile la registratura unitatii.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara care dureaza de doua luni aida33 aida33 Angajatorul ia cunostinta de o posibila abatere disciplinara , in baza unei sesizari inregistrate in 06.08.108, , emite decizia de convocare a comisiei de ... (vezi toată discuția)
Termen aplicare sanctiune disciplinara la locul de munca roxynice roxynice Va rog sa ma lamuriti daca se poate, daca am savarsit o abatere disciplinara in data de 27 octombrie 2012 si in data de 18 ianuarie 2013 am fos informat ca ... (vezi toată discuția)
Cercetare abatere disciplinara gh3gh1 gh3gh1 Angajatorul a primit o sesizare despre o abatere disciplinara a unui salariat. Dar la data primirii sesizarii, salariatul intrase cu doua zile inainte in ... (vezi toată discuția)