avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cercetare disciplinara

Cercetare disciplinara
Am lucrat la o firma in perioada 30.03.2021-03.05.2021. In data de 07.04 am atins masina firmei, mi-au spus ca nu e nicio problema si rezolva ei ca e ceva minor, precizez ca s-a indoit putin tabla de la usa stanga spate in timp ce eu am iesit cu spatele din parcare la o masina tot de la firma care era parcata. Dupa o luna am primit o factura in valoare totala de 650 lei din care mi s-a spus ca trebuie sa achit 325 lei. Mi s-a spus ca trebuie sa platesc usa care s-a inlocuit, desi nu era cazul. Se putea repara. Acest lucru m-a deranjat si urmatoarea zi am trimis o notificare prin mail prin care i-am anuntat ca de maine nu mai vin, fiind in cele 90 zile de proba . In data de 16.05 am primit salariul cu 385 lei mai putin decat era pe fluturas. Avand “tupeul” sa cer diferenta de bani m-am trezit cu un mail prin care ma convocau la comisia disciplinara , eu ne mai lucrand la firma respectiva de 2 saptamani. Ce ma sfatuiti? Ce mi se poate intampla daca nunma prezint la convocare?
Cel mai recent răspuns: nagy.beata.klaudia@gmail.com , utilizator 09:32, 24 Iunie 2021
Convocarea pentru ce data este?


Cornel Vasile a scris:

Convocarea pentru ce data este?



Am primit mailul in data de 17.06 pentru a ma prezenta in 29.06
Dar eu nu mai am calitatea de angajata din data de 03.06
În acest caz , puteti sa nu va prezentați.

C.i.m. v-a incetat in baza art.31 alin.3 C.mun.?

Cornel Vasile a scris:

În acest caz , puteti sa nu va prezentați.

C.i.m. v-a incetat in baza art.31 alin.3 C.mun.?

Da, in baza art.31 alin.3. Vreau sa stiu daca poate sa-mi faca ceva sau nu daca nu ma prezint?!
Ultima modificare: Marți, 22 Iunie 2021
nagy.beata.klaudia@gmail.com, utilizator
Nu are cum sa va sanctioneze , daca c.i.m. a inceta deja.

Alte discuții în legătură

Transmitere convocare pentru cercetarea disciplinara anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care este baza legala, in care se specifica faptul ca aceasta convocare trebuie transmisa salariatului prin posta cu ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare disciplinara in urma primirii cererii de incetare cim isobelbella isobelbella x este suspendat disciplinar sa zicem pana pe 13 febr. 2013 cand este convocat la cercetare disciplinara; intre timp, pe data de 4 febr. se primeste la ... (vezi toată discuția)
3 absente nemotivate - desfacere c.i.m. andrei_coma andrei_coma Un amic a lipsit de la locul de munca deoarece a intervenit ceva urgent si a trebuit sa plece lipsind nemotivat 3 zile. Nu a anuntat pe nimeni pt ca era nou ... (vezi toată discuția)