avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, ma numesc mihaela am o fetita de 5 ani ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, ma numesc mihaela am o fetita de 5 ani care locuiește ...

Bună ziua, ma numesc mihaela am o fetita de 5 ani care locuiește în prezent cu tatăl care a câștigat în proces la fond deoarece el are imobil și deține venituri mai mari ca mine iar eu locuiam cu chirie într-un imobil cu o camera și din aceasta cauza mia respins cererea de fond iar acum am făcut apel. Ce șanse am dacă eu în acest timp mam cununat urmează sa mai am un copil și mam mutat într-o chirie cu 2 camere. Iar veniturile în casa va fi salariul soțului plus stimulentul de inserție care îl va lua pentru copil, va mulțumesc v rog sa îmi răspundeți sincer
Cel mai recent răspuns: M. Teodora , utilizator 10:01, 22 Iunie 2021
daca ati pierdut la fond, e mai greu de rasturnat situatia la apel, insa sanse aveti. Nu se pot aprecia cate, ca dosarul e la instanta si noi pe un forum, nu cred ca e vb doar de casa.
Și din cauza ca nu aveam venituri și nu eram nici căsătorită doar trăiam în concubinaj, mai vreau sa specific ca el mai are un copil din alta relație (fostul soț) în care nu mai este nici cu acea persoana și nici nu se duce sa își vadă copilul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma numesc mihaela și am o fetita de 6 ani. vreau sa va spun ... M. Teodora M. Teodora Ma numesc mihaela și am o fetita de 6 ani. Vreau sa va spun ca de când avea 2 ani sta împreună cu taicasu cu fostul comcubin deoarece am făcut o ... (vezi toată discuția)
Copii minori incredintati mamei dianadienutza dianadienutza buna ziua ma numesc ionel locuiesc in italia de 5 ani am domicilul in italia am casa si un loc de munca stabil. am 2 copii minori de 8 ani rezultat dintr-un ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor sandu alina roxana sandu alina roxana Buna ziua Solicit raspuns urgent Povestea pe scurt este următoarea Trăiesc in concubinaj cu un domn de 5 ani, din această relatie a rezultat un copil ... (vezi toată discuția)