avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum pot recupera banii pe un bilet de avion.mi-a fost ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum pot recupera banii pe un bilet de avion.mi-a fost refuzata ...

Cum pot recupera banii pe un bilet de avion.mi-a fost refuzata îmbarcarea deși întrunesc toate condițiile pentru a putea călători ?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:31, 22 Iunie 2021
Am avut aceeas problema cu wizzair cu multi ani in urma,am recuperat banii pe biletul meu si pe persoana care desi nu era refuzata si a pierdut avionul din cauza ca ma astepta pe mi e crezand ca se va rezolva problema,mai mult mi au achitat si cazare platita si pierduta nerambursabila..totul a durat cateva luni,dar mi s au virat banii in cont,mi a fost refuzata imbarcare pentru ca au angajati incompetenti si cu o scuza ca e o "companie privata"si poate refuza imbarcarea oricui si oricand(asa a raspuns vama de la aeroport)

berfin a scris:

Cum pot recupera banii pe un bilet de avion.mi-a fost refuzata îmbarcarea deși întrunesc toate condițiile pentru a putea călători ?

Luati legatura cu dumnealor si cereti asta.
Le puteti specifica de pe acum ca o sa faceti plangere la ANPC daca nu rezolvati amiabil problema, poate se vor misca ceva mai repede...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz imbarcare - incredibil Selenus Selenus Buna ziua, un bun amic al meu s-a lovit de urmatorea situatie ce mi s-a parut aberanta si un abuz incredibil. El si sotia lui, impreuna cu 2 copii (5 si 2 ... (vezi toată discuția)
Imi pot recupera banii pe biletele de avion? Oana-Mihaela Marin Oana-Mihaela Marin Buna ziua! In urma cu 2luni am achizitionat 2 bilete dus-intors pentru Bucuresti-Beauvais (Paris), bilete achizitionate prin Vola.ro, de la Wizzair. In ziua ... (vezi toată discuția)
Refuz îmbarcare, despăgubiri el_dorado el_dorado In data de 6 septembrie trebuia sa zbor spre Roma cu WizzAir (cu intoarcere a doua zi inapoi in Bucuresti, cu RyanAir). Aveam locul 39F, si chiar inainte de ... (vezi toată discuția)