avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua,am următoarea speță: un apartament luat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua,am următoarea speță: un apartament luat prin credit ...

Bună ziua,am următoarea speță: un apartament luat prin credit imobiliar plătit împreună cu soțul 3ani după care am divorțat și plătesc singură rata în continuare. El a plecat din apartament. Acum urmează să se facă partajul. Cum se împarte apartamentul? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Costel 21 , utilizator 11:56, 22 Iunie 2021
Buna ziua,
Puteti cere sa ramaneti cu apartamentul si sa-l despagubiti pe domnul...
Ok,dar îl despăgubesc pt cei 3 ani la care am contribuit împreună sau pt toată suma a apartamentului?
Fie va intelegeti amiabil, fie se face o expertiza si o sa decida judecatorul cat ii datorati, in functie de sumele cu care a contribuit, faptul ca acei trei ani a locuit acolo...
Da, prin înțelegere ar fi rezolvarea ideala.

In caz de proces fiecare parte isi face propria apărare și contează tot.
Este necesara o analiza aprofundata de caz în astfel de cazuri și văzute actele.

Claudiu Lascoschi
București, 2021
Ultima modificare: Marți, 22 Iunie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, În anul 2017 am achiziționat un apartament cu credit ... Mihai Luca Mihai Luca Bună ziua, În anul 2017 am achiziționat un apartament cu credit prima casa împreună cu soția. Anul acesta am divorțat, eu vreau sa rămân eu cu ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament, eventual bunuri, in cazul concubinajului Grati Grati Buna seara, [b]Ma poate cineva ajuta intr-un caz...bizar?[/b] Am fost casatorita, am divortat de 10 ani, dupa divort eu am cumparat un apartament, cu plata ... (vezi toată discuția)
Partaj ; despagubire in rate Ella_P Ella_P Nu ma pot lamurii intr-o situatie. Daca fac partajul pe apartament, si la divort apartamentul imi revine,la partaj judecatorul poate decide ca despagubirea ... (vezi toată discuția)