avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua dețin un teren arabil împreună cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua dețin un teren arabil împreună cu fratele și unchiul ...

Bună ziua dețin un teren arabil împreună cu fratele și unchiul nostru și unchiu nu vrea sa facem parcelarea ca să îl putem vide cum putem face
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:02, 22 Iunie 2021
Buna ziua,
Angajati un avocat si faceti partajul prin instanta ( va explica avocatul pasii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punerea sub interdictie Pisi Mia Pisi Mia Buna ziua. Sentinta judecatoreasca de punere sub interdictie, dupa ramanerea definitiva este comunicata unitatii sanitare de profil si anume, spitalului de ... (vezi toată discuția)
Succesiune , dupa ambii parinti Mr_green Mr_green Buna ziua , as dori si eu sa stiu ce acte trebuie facute pentru a vinde casa bunicilor ,terenul si via . Iata un mic rezumat al faptelor : Bunicul meu a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu raspunsuri. Iony2018 Iony2018 In primul rand sunt 2 frati: tatal meu si fratele lui care sunt proprietarii unei case si teren arabil. Tatal meu este decedat de 3 ani si are ca urmasi sotie ... (vezi toată discuția)