avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Tatăl meu s-a recăsătorit după ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Tatăl meu s-a recăsătorit după câțiva ani apoi ...

Bună ziua. Tatăl meu s-a recăsătorit după câțiva ani apoi din cauza unor probleme medicale a murit. Recent au decedat și bunicii din partea tatălui. Tatăl meu mai are doi frați. As vrea să știu modul în care se face moștenirea din partea bunicilor între mine,actuala soție a tatălui meu și ceilalți frați. Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:04, 22 Iunie 2021
daca tatal a decedat inaintea bunicilor, asa cum rezulta din mesaj, sotia nu participa la mostenirea bunicilor.. si veti imparti in 3 mostenirea bunicilor
daca ordinea deceslor e alta, reveniti
Ultima modificare: Marți, 22 Iunie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce procent voi mosteni si cum procedez pentru succesiune? Sam55 Sam55 Buna ziua! Bunica mea din partea tatalui a decedat de curand. Sotul dansei inca traieste. Au impreuna doi copii, anume tatal meu, care este decedat, si ... (vezi toată discuția)
Mostenirea nepotului de bunic, tatal fiind decedat andapaun72 andapaun72 am rugamintea sa ma ajutati sa aflu cum se imparte averea bunicului sotului meu in situatia in care bunicul a avut 6 copii, unul dintre ei fiind socrul meu, ... (vezi toată discuția)
Drept mostenire dancoman dancoman Buna ziua.Va rog sa imi spuneti daca am vre-un drept de mostenire in urmatoarea situatie.Bunica mea din partea tatalui a fost maritata cu bunicul meu din ... (vezi toată discuția)