avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... La furtul unei înghețate surprinse de camera video , ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

La furtul unei înghețate surprinse de camera video , are putere ...

La furtul unei înghețate surprinse de camera video , are putere de dovadă în instanță ? Fapta nu a fost dovedită pe loc. Vorbim despre dreptul la identitate.
Buna ziua.
Pe "vremea aceea" majoritatea produselor alimentare erau mai simple / mai putin aspectuoase, dar cu siguranta erau mai sanatoase decat porcariile care inunda astazi piata. Nici nu aveau cum sa fie prea toxice, ca nu se inventasera inca majoritatea otravurile numite astazi aditivi. Iar nea Cultivatorul nu turna ingrasamant si pesticid cu sticla peste legumele si pomii proprii, ca nu avea acces la acele substante.
Interesati-va care erau atunci pedepsele pentru neconformitatile care puteau pune in pericol sanatatea publica.
Acum, otravirea locuitorilor de pretutindeni (nu a cetatenilor, aia sunt alta categorie, au in mod sigur surse mai curate) este o practica la care toate statele lumii inchid ochii, pentru bani, desigur, si, cred eu, pentru a mentine o populatie bolnava.
Si treba cu "produs bio" este o mare pacaleala baneasca si banoasa.
Nu mai pomenesc aici de intoxicatia culturala si psihica...


victor1906 a scris:

La furtul unei înghețate surprinse de camera video , are putere de dovadă în instanță ? Fapta nu a fost dovedită pe loc. Vorbim despre dreptul la identitate.

Inregistrarile audio /audio-video sunt mijloace materiale de proba,deci sunt avute in vedere de catre institutiile abilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate folosi o proba video inregistrata de mai mult de 30 zile? dragavei dragavei Pentru sesizarea unui caz de furt din magazin cu repetitie ,pe parcursul unei perioade de 180 zile.se poate administra ca singura proba inregistrarea video de ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns.... mih1977 mih1977 in iunie 2010 am prins o angajata ca fura din sertat anumite sume de bani cind era singura in magazin , sub motivul ca-si facea cumparaturi personale ( punea ... (vezi toată discuția)
Patroni fraieri, angajati smecheri..... oana_sore oana_sore pe scurt: aveam nevoie de un angajat pt un fast food. am gasit aceasta fata printr-o recomandare; e amarata, are multi frati, parinti vai de ei...etc, etc ok ... (vezi toată discuția)