mih1977 a scris:
de ce sa nu fie luate in calcul probele video ? la ce mai sint bune dotarile video dintr-un magazin?
Imi vine ... peste mana acum sa va povestesc despre "inregistrarile video facute de una dintre partile din proces" ca mijloace de proba intr-un proces civil sau penal.
V-am atras doar atentia ca inregistrarile sunt un subiect controversat, si ca unii judecatori nu le accepta ca probe (poate fiidca nu sunt prevazute in codul de procedura civila, poate fiindca fiind facute de o parte, pot fi masluite de acela, poate fiindca nu au posibilitatea sa le vizioneze toti judecatorii, poate ... etc.)
Insist sa va spun ca filmarea nu are nici o valoare juridica daca nu ati respectat procedura. De altfel nici martorii, nici alte dovezi ca angajata a furat.
Orice judecator va analiza intai aspectele procedurale ale concedierii, si abia apoi (daca si numai daca procedural e totul ok) va discuta de filmari, martori, etc. Ma credeti, bine, nu ma credeti, iara bine!
Cat despre "de ce facem inregistrari video", nu stiu eu de ce le faceti... Dar daca le afceti numai ca sa
aveti dovezi in instantaimpotriva salariatilor (nu ca sa stiti cine sunt hotii, ca sa paziti obiectivul), mai ganditi-va! Le cam faceti degeaba...
Va felicit ca ati apelat la un avocat INAINTE de concediere! Intocmirea actelor de concediere de un jurist creste mult sansele in procesul declansat de salariata. Succes!