avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinerea titlului de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinerea titlului de proprietate

Buna ziua!
Bunica sotului meu vrea sa ne vanda ternul si casa ei dar nu detine titlu de proprietate asupra casei si terenului respectiv.
In momentul de fata ea are o adeverinta (COPIE) din data de 1.08.2001 prin care "i s a stabilit dreptul de proprietate pentru o suprafata de 1,03 ha in tabelul de anexa nr 2a la pozitia nr 37 afisate public intocmite conform regulamentului de aplicare a Legii fondului funciar.
Prezenta adeverinta constituie dovada dreptului dee proprietate asupra terenului pana la eliberarea titlului de proprietate si este valabila fara modificari sau stersaturi".
A mers la primarie prin luna iulie 2009 sa solicite eliberarea titlului de proprietate, Au venit de la primarie si au facut masuratori si cam atat. Cand a mers sa intrebe cum stau lucrurile i s a spus de la primarie ca nu poate sa ii dea titlul de proprietate ca nu au venit nu stiu ce documente de la consiliul judetean. Totul foarte vag.
Ce putem face noi in acest sens?
Dam in judecata primaria?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:41, 7 Ianuarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Mergeti dvs. la prefectura si depuneti un memoriu in atentia d-lui prefect (care este si presedintele comisiei judetene de fond funciar) in care ii expuneti situatia creata, precum si o copie a adeverintei. Este posibil ca documentatia in vederea emiterii titlului de proprietate sa fi fost deja inaintata de catre comisia locala, iar acum sa se astepte emiterea titlului de catre Comisia judeteana si OCPI (cand titlul va fi gata, va fi trmis la primarie, care il va inmana, sub semnatura, bunicii sotului dvs.)
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2010
Kyandra, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am adeverinta de proprietate nu am titlul de proprietate? florin TGV florin TGV Buna ziua! Bunicei mele i s-a eliberat dupa anul 1991 o adeverinta din partea Comisiei Judetene de Fond Funciar prin care i se comunica ca va fi ... (vezi toată discuția)
Retrocedare ContSters156226 ContSters156226 buna ziua ,in anul 1991 unchiul meu a facut cerere pentru retrocedarea terenului tatalui sau in suprafata de 19.50 ha teren agricol,a demonstrat cu martori in ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate pe legea 18/1991, cu stersaturi si modificari. Maya Marin Maya Marin Poate ma puteti ajuta cu un sfat. Va multumesc anticipat ! Tatal meu a primit Titlul de Proprietate de la Primarie cu stersaturi si modificari. Intrebarea ... (vezi toată discuția)